VILLKOR & INFO 


BOKNING: Rum kan bokas tidigast tre månader i förväg eftersom förtur ges till uthyrning av hela eller delar av hotellet. Hotellbyggnaden, Annexet och Rum 25 (egen ingång) kan alla bokas separat.


HUSDJUR: Hundar är välkomna i rum med egen ingång, familjerummet i annexet, Rum 25, och på vinden (via köksingången på baksidan) i hotellbyggnaden. Hundar får inte tas med i andra gemensamma ytor av hänsyn till allergiker.


IN-OCH UTCHECKNING: Självincheckning med kod 16.00-20.00 då jag finns tillgänglig per telefon. Brukshotellet Kontakta mig om du vill checka in andra tider.


NYCKLAR: Innan ankomst får ni kod till ytterdörr samt instruktioner. Nyckel till rummet sitter i dörren. 


SJÄLVHUSHÅLL: Allt förbrukningsmaterial såsom tvål, toalettpapper och diskmedel finns, men du som gäst ansvarar för att hämta från städskåpet när det tar slut.


STÄDNING: Som hyresgäst är du ansvarig inte bara för att ditt eget rum är städat när du lämnar, utan även att de gemensamma ytorna hålls fräscha medan du är där, samt är välstädade när du lämnar.


Du ansvarar också för att återställa möblering om du har gjort ändringar.


Undermålig städning/möblering som behöver återställas av rum/gemensamma ytor efterdebiteras med kostnaden för att ta dit ett städbolag. Be om offert vid bokning om du önskar köpa den tjänsten istället. (Gäller även matlagning)

KÖK & ALLMÄNNA UTRYMMEN:


I huvudbyggnaden finns ett stort f.d. restaurangkök, matsal och samlingssal. Industriugn/-diskmaskin får bara användas av gäster som avtalat med mig. De sju rum som saknar dusch & toalett på rummet delar på en dusch. Detta är hotellets största brist. Så fort det blir möjligt kommer ytterligare en dusch sättas in, samt duschen på vån 2 renoveras. Det finns en gemensam toalett per våningsplan.


Annexet har ett litet kök och sällskapsrum för sina gäster. Köket har induktionshäll, mikro, kaffekokare, vattenkokare kyl & frys. EJ ugn eller diskmaskin.


Rum 25 har ett litet extra rum med matbord, kyl med frysfack, mikro, kaffekokare vattenkokare och en kokplatta. Endast för enklare matlagning; man får diska i handfatet. 


SÄNGKLÄDER &. HANDDUKAR: Ingår ej men kan hyras för 175 kr/set (Sängkläder samt en badhandduk). Kökshanddukar kan hyras för 10 kr. Betalas via Swish. (meddela om du inte har swish)


WI-FI: Det finns ingen wi-fi för närvarande.


MATAFFÄR: AutoMat är öppen (obemannad) mellan 05-23 alla dagar, och ligger i Södra Möckleby (600 m från hotellet). Du går in med BankID. För dem som saknar BankID är det öppet vissa tider med bemanning.

OM NÅGOT GÅR SÖNDER: Du får själv avgöra vad du anser är skälig ersättning, swisha valfritt belopp samt en beskrivning, så att jag vet vad som behöver ersättas. Om det är något av större värde: kontakta mig så får jag göra en bedömning om vad det kostar att ersätta


Det finns ingen anställd personal. Hyresgäster förväntas klara enklare saker som att byta glödlampor och proppar själva.


Uppstår saker som inte går att lösa så skicka ett SMS till mig (076-251 23 22) så hör jag av mig så snart jag kan, vanligen inom ett par timmar. När jag är på plats så bor jag i en separat lägenhet på bottenvåningen av hotellet, men jag bor och arbetar även i Göteborg.

BETALNING, AV- OCH OMBOKNINGAR:

Slutbetalning sker två månader innan vistelse, därefter är bokningen inte avbokningsbar. Detta möjliggör att kunna erbjuda lägre pris.