Kontakt


Även om Brukshotellet både är mitt hem och arbetsplats, jobbar jag framförallt som psykolog och terapeut. Det betyder att det inte finns någon bemannad reception, samt att jag ofta sitter upptagen i samtal. SMS är vanligtvis det snabbaste sättet att få tag i mig.


Mobil: 076-251 23 22

E-post: info@brukshotellet.eu


För mer information om mitt arbete:

www.utterback.eu

Hitta hit


Adress:

Brukshotellet

Degerhamnsvägen 23

386 63 Degerhamn


Med bil: Efter Ölandsbron följer du skyltar mot Ottenby. När du passerar Södra Möckleby svänger du höger (efter att du passerat kyrkan på vänster sida och AutoMat på höger sida). Efter svängen och Cementfabriken har du hotellet på höger sida.


Med buss: Från Kalmar går det bussar till Mörbylånga, sedan byte med buss mot Grönhögen så går du av vid Södra Möckleby (vid AutoMat) eller Cementfabriken om bussen stannar där.


Se kalmarlanstrafik.se för avgångar, men notera att det inte går några bussar från Mörbylånga på söndagar. Det är billigast att köpa biljett via deras app. Om bussen stannar vid cementfabriken är du framme, annars tar du höger efter AutoMat.Följ cykelstigen på höger sida. När vägen svänger vänster, fortsätt rakt fram (skyltat cykelstig). När du kommer fram till bilvägen, ta vänster så är du strax framme. (600 m från busshållplatsen)